Разнообразный и богатый опыт начало повседневной работы
Задача организации, в особенности же дальнейшее
Идейные соображения высшего порядка, а также новая модель
Home / News / Shield International Congress for the Preservation of Human Rights and Freedom

Shield International Congress for the Preservation of Human Rights and Freedom

De internationale organisatie “Shield” ter bescherming van de rechten en vrijheden van burgers is een van de belangrijkste onafhankelijke mensenrechtenorganisaties, mensenrechtenorganisaties en humanitaire hulpverlening in Oekraïne. Het is een onafhankelijke, niet-gouvernementele, non-profit internationale organisatie
Het lidmaatschap omvat veel professionals en mensen die hun inspanningen wijden aan vrijwilligerswerk en mensenrechtenmonitoring in verschillende delen van de wereld en van verschillende nationaliteiten
Opgericht in Oekraïne in 2011, is de oprichter en huidige president Dr. Saleh Muhammad Zahir
Het is gemaakt vanwege de harde en pijnlijke gebeurtenissen in de wereld van gewapende conflicten. De bloedige conflicten en oorlogen die het leven hebben gekost van miljoenen onschuldige mensen en miljoenen vluchtelingen en migranten die ontheemd en ontheemd waren als gevolg van interne geschillen en conflicten en anderen. Ze zijn tegen oorlog en geweld
Oproepen tot een rechtvaardige wereldvrede, ontwapening, beperking van de verspreiding en handel ervan, elimineren van de dreiging van verspreiding van kernwapens, dringen er bij besluitvormers en wereldleiders op aan nucleaire arsenalen te verminderen, stoppen de verspreiding van opkomende nucleaire staten en ondersteunen vredesopbouw in conflictgebieden
The Shield wijdt zijn vrijwillige humanitaire werk aan het bewaken en behouden van mensenrechten en het toezicht op de niet-schending ervan in alle delen van de wereld voor een wereld waarin alle mensen de mensenrechten genieten die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens,
De organisatie houdt zich bezig met kwesties van internationale rechtspraak, genocide, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid, het vervolgen van daders en het bevorderen van het principe van internationale samenwerking en haar rol bij de bestrijding van internationale misdaden.
De organisatie houdt zich bezig met verandering in het milieu, klimaat, duurzame menselijke ontwikkeling, het vormgeven van het economische ontwikkelingspatroon, het ondersteunen en ontwikkelen van onderwijs, verantwoordelijkheid voor wereldwijde partnerschappen, academische vrijheid en informatietechnologie, het ondersteunen en ontwikkelen van jeugdprogramma’s en interesse in hun hedendaagse problemen, het versterken en versterken van de capaciteiten van vrouwen in het proces van alomvattende en duurzame economische en industriële ontwikkeling.
De organisatie geeft juridisch advies aan migranten, asielzoekers, vluchtelingen, staatlozen, ontheemden en slachtoffers van mensenhandel
Ondersteuning en bescherming van mensenrechtenverdedigers wier rechten worden geschonden Bestrijding van alle vormen van extremisme, rassendiscriminatie en discriminatie van vrouwen
De Shield Organization werkt aan het bereiken van wereldvrede, het bevorderen van dialoog en solidariteit tussen volkeren en het verspreiden van een cultuur van tolerantie en vreedzaam samenleven onder mensen. Respect voor mensenrechten en verbonden met betrekking tot de rechten van volkeren, in het bijzonder hun recht op zelfbeschikking. en fundamentele vrijheden voor alle mensen zonder onderscheid naar ras, geslacht, taal of religie, en om de vrijheid van gedachte en meningsuiting te verdedigen en te streven naar gerechtigheid en gelijkheid in de hele wereld.
Global Shield heeft vele prijzen, onderscheidingen en certificaten van internationale erkenning van de hoogste niveaus ontvangen en ontvangen van de officiële Oekraïense regering, internationale mensenrechtenorganisaties en maatschappelijke organisaties voor het opmerkelijke werk dat het de afgelopen jaren heeft verricht.
Officieel en populair respect in Oekraïne.

Check Also

The importance of membership in the International Diplomatic Union

The International Diplomatic Union (IDU) brings its expertise and goals to life at high-profile events. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *